Bouwen en renoveren

Denk erom dat je voor vragen over een bouwvergunning, verkavelingsvergunning, milieuvergunningen of voor andere vragen voor de dienst ruimte op voorhand een afspraak moet maken. Dit kan eenvoudig op het nummer 03 410 02 11.

Als je (ver)bouwplannen hebt is het altijd een goed idee om je op voorhand te informeren over de geldende stedenbouwkundige voorschriften en of je al dan niet een architect moet inschakelen.

De dienst ruimte staat ook in voor de opmaak van het Gemeentelijk Ruimtelijk Structuurplan (GRS) en ruimtelijke uitvoeringsplannen of kortweg RUP's. Als je meer wil weten over een RUP, klik dan hieronder op de naam van dat RUP.

RUP Woonbal: http://bit.ly/2dOYqSI  (kopieer deze link in uw browser)  

Gemeentelijk Ruimtelijk Structuurplan (GRS)

Het GRS werd gedeeltelijk herzien, klik HIER om er alles over te lezen. 

Ruimtelijke uitvoeringsplannen

RUP Kern Nijlen

RUP Zonevreemde Sport en recreatie

RUP Zonevreemde woningen


Kempens woonplatform
Ga je bouwen of verbouwen, een woning kopen, verkopen, huren of verhuren? Ben je op zoek naar informatie over sociale huisvestingsmaatschappijen, betaalbare kavels of sociale leningen? Wil je meer informatie over de premies en tegemoetkomingen waarop je aanspraak kan maken of wil je gewoon wat meer informatie over de dienst ruimtelijk ordening in je gemeente? Je vindt al deze informatie op www.kempenswoonplatform.be


 

contact

Gemeente NijlenKerkstraat 42560 NijlenE info@nijlen.beT 03/410 02 11F 03/481 70 48
Google Maps Nijlen.img

openingsuren

openingsuren.imgSchrijf je in op de nieuwsbrief.img