Sportaccommodatie

Zwembad

In het zwembad van Nijlen heb je verschillende mogelijkheden om te zwemmen. Er is een peuterbad voor de jongsten, een instructiebad om kinderen te leren zwemmen en een 25m-bad voor alle zwemmers.

Alle informatie over de openingsuren, sluitingsdagen en tarieven kunt u in de onderstaande folder vinden.


Alle informatie over de aangeboden activiteiten in het zwembad kunt u  verkrijgen aan de balie van zwembad of telefonisch op 03 410 02 40 en via e-mail op sportdienst@nijlen.be.

foto zwembad

Adres: Gemeentestraat 36a - 2560 Nijlen

Folder openingsuren en tarieven zwembad Nijlen

Voorkant folder openingsuren 2014

In de folder kunt u alle openingsuren vinden van het zwembad, evenals de sluitingsdagen van het zwembad en de sporthallen.

In de folder zijn ook de tarieven van het zwembad opgenomen.

Dresscode zwembad Nijlen


Sommige kledij brengt zowel naar hygiëne als naar veiligheid toe de nodige risico’s met zich mee. Om iedereen goed te informeren over wat “wel OK” en “niet OK” is, heeft de sportdienst enkele duidelijke infographics gemaakt en opgehangen aan het onthaal en de kleedkamers van het zwembad. Op de infographic kan iedereen zien welke kledij gepast is om te zwemmen en welke niet. Als alle zwemmers dit respecteren, kan de sportdienst zorgen voor een goed onderhouden, proper zwembad en kan de sportdienst de veiligheid garanderen voor alle zwemmers en redders.

Parkeermogelijkheden rond het zwembad van Nijlen

Extra parkeermogelijkheden sportcentrum

Er zijn 3 extra parkeermogelijkheden op wandelafstand van het zwembad.

1) Parking feestzaal familia (Nonnenstraat). Men kan dan eenvoudig over de brug naar het sportcentrum wandelen.

2) Parking Beekstraat

3) Parking August Hermansplein. Men kan dan eenvoudig langs het Githo tot aan het sportcentrum wandelen.

Huishoudelijk reglement zwembad Nijlen

Het huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruikers en toeschouwers van het sportcentrum van Nijlen. Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het GAS (gemeentelijk administratief sanctie) –reglement. Het huishoudelijk reglement zal worden uitgehangen in het sportcentrum van Nijlen. Iedereen wordt geacht het reglement te kennen. Door het gebruik van de sportaccommodatie verklaart men zich akkoord met het huishoudelijk reglement.

HIER kan je alles tot in detail lezen voor het zwembad van Nijlen.

Sporthallen

Sportaccommodatie reserveren


Zowel individuen, groepen, verenigingen als scholen, ... kunnen de Nijlense sportaccommodatie huren voor sportbeoefening. Een kleine handleiding voor het huren van de sportaccommodatie kan je HIER vinden.

Tarieven sportaccommodatie


Er zijn verscheidene tarieven voor de sportaccommodatie in Nijlen. Een overzichtelijke samenvatting van de tarieven kan je HIER vinden.

Huishoudelijke reglementen sporthallen

Het huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruikers en toeschouwers van de sporthallen. Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het GAS (gemeentelijk administratief sanctie) –reglement. Het huishoudelijk reglement zal worden uitgehangen. Iedereen wordt geacht het reglement te kennen. Door het gebruik van de sportaccommodatie verklaart men zich akkoord met het huishoudelijk reglement.

HIER kan je alles tot in detail lezen voor de sporthal van Nijlen.

HIER kan je alles tot in detail lezen voor de sporthal van Kessel.

HIER kan je alles tot in detail lezen voor de turnzaal van Goezo Kerkeblokken.

HIER kan je alles tot in detail lezen voor het gemeenschapscentrum 't Dorp.

Sporthal Nijlen

De sportdienst heeft weinig aanbod in de eigen sporthal. Het zijn vooral de sportverenigingen die er een aanbod aan sportactiviteiten hebben. Omdat er zo veel sportverenigingen zijn, was het nodig om de sporthal in verschillende zalen op te delen en worden deze ook apart verhuurd.

Voor meer informatie en reservatie neemt u best contact op met het sportcentrum op 03 410 02 40.

foto sporthal

Adres: Gemeentestraat 36a - 2560 Nijlen

Sporthal Kessel

De sportdienst heeft weinig aanbod in de eigen sporthal. Het zijn vooral de sportverenigingen die er een aanbod aan sportactiviteiten hebben. Omdat er zo veel sportverenigingen zijn, was het nodig om de sporthal in verschillende zalen op te delen en worden deze ook apart verhuurd.

Voor meer informatie en reservatie neemt u best contact op met het sportcentrum op 03 410 02 40.

foto putting

Adres: Grote Puttingbaan 8a - 2560 Kessel

Turnzaal Goezo Kerkeblokken

Na de schooluren stelt de gemeentelijke basisschool Goezo Kerkeblokken de turnzaal van de school open voor sportverenigingen. Verschillende sportverenigingen hebben hier dan ook hun werking.

Voor meer informatie en reservatie neemt u best contact op met het sportcentrum op 03 410 02 40.

Foto turnzaal Kerkeblokken

Adres: Kerkeblokken 7 - 2560 Nijlen

Gemeenschapscentrum 't Dorp

Het gemeenschapscentrum is geen toegewijde sportzaal. Het is een polyvalente zaal, waar sport ook mogelijk is. Desondanks hebben ook verschillende sportverenigingen hier hun werking.

Voor meer informatie en verhuringen kunt u terecht op 03 410 02 32.

Foto 't Dorp

Adres: Berlaarsesteenweg 2 - 2560 Kessel

Outdoor sportaccommodatie

Voor meer informatie over alle plekken waar buiten aan sport -en spel kan worden gedaan, wil de sportdienst graag verwijzen naar de sport -en speelkaarten.

contact

Gemeente NijlenKerkstraat 42560 NijlenE info@nijlen.beT 03/410 02 11F 03/481 70 48
Google Maps Nijlen.img

openingsuren

openingsuren.imgSchrijf je in op de nieuwsbrief.img