Sportaccommodatie

De sportdienst zorgt in naam van de gemeente, onder leiding van de sportbeheerder, voor het verhuur van de gemeentelijke sportaccommodatie.

Aanbod sportaccommodatie

De gemeente heeft heel wat sportaccommodatie in de aanbieding voor de sportverenigingen. Zo is er het zwembad in Nijlen, de sporthal in Nijlen, de sporthal in Kessel, de turnzaal van Goezo Kerkeblokken, het beachvolleybalveld in Kessel en verschillende laagdrempelige sport –en speelpleintjes.

Huren van de sportaccommodatie

Voor het huren van de sportaccommodatie in functie van een sportverenigingen loopt volledig via de medewerkers in het sportcentrum in Nijlen.

Types verhuringen

Er is een verschil tussen de vormen van verhuring. Er zijn losse of éénmalige verhuringen, maar ook seriematige verhuringen of verschillende verhuringen per seizoen.

Inplanning seriematige verhuringen

In functie van de seriematige verhuringen krijgen de sportverenigingen die bij de sportdienst gekend zijn, jaarlijks de mogelijkheid om hun trainings –en wedstrijdkalender door te geven. Jaarlijks worden alle sportverenigingen op de hoogte gebracht en kunnen zij de planning voor hun vereniging nog eens overlopen.

Gebruikersreglementen sportaccommodatie

Van de gebruikers van de sportaccommodatie wordt verwacht dat zij de reglementen die zijn opgesteld om de orde en properheid in de sportaccommodatie te behouden respecteren. Elke gebruiker, dus niet enkel de verantwoordelijke, wordt geacht het reglement gelezen te hebben.

contact

Gemeente NijlenKerkstraat 42560 NijlenE info@nijlen.beT 03/410 02 11F 03/481 70 48
Google Maps Nijlen.img

openingsuren

openingsuren.imgSchrijf je in op de nieuwsbrief.img