Sportdienst

Team sportdienst

De sportbeheerder en sportfucntionaris vervullen elk hun eigen, specifieke rol binnen de gemeentelijke sportdienst. Zij worden wel ondersteund door een heel team dat voor alle inwoners klaar staat.

Sportfunctionaris

De sportfunctionaris staat in voor het sportbeleid en omvat alles wat in Nijlen gebeurt binnen de sportsector en de samenwerking met andere sectoren. De belangrijkste aspecten zijn het informeren en ondersteunen van de sportverenigingen en de sportraad, het sportaanbod voor elke doelgroep en de aanleg van nieuwe en behouden van de huidige sportaccommodatie in Nijlen. Een ruim overzicht van alle gemeentelijke sportaccommodatie kan u vinden onder de deelpagina sportaccommodatie. De sport -en speelmogelijkheden in uw buurt, kunt u eenvoudig vinden via de sport -en speelkaarten.

De sportfunctionaris richt zich ook op de sportpromotie. Een ruim begrip met verschillende aspecten, maar vooral de dienstverlening naar de inwoners toe staat centraal. Door alle informatie over sportiviteiten en sportclubs te verzamelen wil de sportdienst de sportieve drempel zo laag mogelijk maken en houden. Natuurlijk hoort bij promoten van sport ook het organiseren van verschillende sportiviteiten in Nijlen, Kessel en Bevel. Een uitgebreid overzicht kan u vinden op de de startpagina van sport.

Hoe kan ik de sportfunctionaris bereiken?

Telefonisch op 03/410 02 48
Via e-mail: sportdienst@nijlen.be
Of na afspraak

Waar kan ik de sportfunctionaris vinden?

Sportcentrum Nijlen
Gemeentestraat 36a
2560 Nijlen

Sportbeheerder

Sportbeheer omvat een ruim takenpakket gaande van het verhuren en de coördinatie tot het onderhoud van de sportaccommodatie in Nijlen, maw. de sportbeheerder staat in voor het dagelijkse beheer van de sportaccommodaties van de sportdienst van Nijlen. Om het dagelijks beheer in goede banen te leiden kan hij rekenen op een heel team, administratieve medewerker, kassabedienden, redders, onderhoudspersoneel, zaalwachters, die hij moet aansturen.


Voor reservatie van de sportaccommodatie is hij ook de man om aan te spreken. Ook alle aanvragen, van gebruik sporthal, aankoop materiaal, ... worden door de sportbeheerder goedgekeurd.

Hoe kan ik de sportbeheerder bereiken?

Telefonisch op 03/410 02 41
Via e-mail:
diensthoofd.sportdienst@nijlen.be
Of na afspraak

Waar kan ik de sportbeheerder vinden?

Sportcentrum Nijlen
Gemeentestraat 36a
2560 Nijlen

contact

Gemeente NijlenKerkstraat 42560 NijlenE info@nijlen.beT 03/410 02 11F 03/481 70 48
Google Maps Nijlen.img

openingsuren

openingsuren.imgSchrijf je in op de nieuwsbrief.img