Alle informatie over basisonderwijs in 1 brochure

8
okt
2018

Kwantiteit én kwaliteit

Nijlen is een echte onderwijsgemeente: het aanbod is groot en de kwaliteit van een hoog niveau. Naast basisonderwijs is er in Nijlen ook een aanbod aan secundair onderwijs. Opleidingen in het ASO, BSO en TSO liggen binnen handbereik. Nijlen heeft ook een Academie voor Beeldende Kunsten waar jong en oud een opleiding in de plastische kunsten kunnen volgen en een filiaal van de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Lier, waar je je muzikale of verbale talenten kan ontwikkelen.

Alle info samen in één handige brochure

De gemeente neemt niet alleen een taak op in het organiseren van leerplichtonderwijs, maar neemt over alle netten en onderwijsvormen heen ook de regierol op zich van al het onderwijs dat in Nijlen aangeboden wordt. Het is in het kader hiervan dat de gemeente een handige brochure heeft gemaakt met info over alle scholen én over dingen als bv het aanvragen van studietoelagen, de vakantieregelingen enz.

De brochure wordt bedeeld aan ouders met jonge kinderen en is ook online te vinden op https://www.nijlen.be/kleuter-en-lager-onderwijs-in-nijlen

 

 

 


Contact informatie