Beweegbanken

De IPitup-beweegbank is een meerpersoons zitbank met meervoudige fitnessfuncties. Het is een innovatief en compact all-in-one toestel dat een unieke waaier aan lichaamsoefeningen mogelijk maakt. De IPitup-bank is een zitbank die enerzijds comfortabel zitten toelaat en anderzijds mensen nieuwsgierig maakt en uitnodigt tot bewegen. De IPitup-beweegbank is een drempelverlagend ‘urban element’.

Je vindt de beweegbanken in het Beekpark, aan de ingang van het Fort “De Putting”. Dan hebben we ook nog een beweegbank die we verplaatsen over de gemeente.

IPitup-banken zorgen ervoor dat de publieke ruimte een avontuurlijke en informele ontmoetingsruimte waar je kan bewegen, sporten, ontmoeten en beleven.

Je ziet zes verschillende oefenstations die kunnen onderscheiden worden, waarvan drie aan elke zijde. Aan al deze fitnesselementen kan je samen bewegen.  Je ziet ook telkens de afbeeldingen van 3 oefeningen, altijd stijgend qua intensiteit.

De IPitup-bank is zodanig ontwikkeld dat het mogelijk wordt om – op een individueel aangepast niveau - al de lichaamsoefeningen uit te voeren. Meer dan 250 verschillende lichaamsoefeningen zijn mogelijk aan een beweegbank.