Uitbater gezocht voor cafetaria sporthal

16
dec
2020

Autonoom Gemeentebedrijf Nijlen zoekt naar een nieuwe  uitbater voor de cafetaria van de sporthal in het centrum van de gemeente. 

Ter ondersteuning en ter compensatie in deze onzekere Coronatijden, voorziet de gemeente enkele tijdelijke maatregelen. Dit om een horeca-uitbating in deze onzekere tijden toch interessant te maken. Het gaat om deze ondersteunende maatregelen: 

  • Als er overheidsmaatregelen zijn inzake het sluiten van de horeca, zal er pro rata geen concessievergoeding gevraagd worden en dit gedurende de periode van de sluiting, indien er normaal wel een vergoeding verschuldigd zou zijn.
  • Als er overheidsmaatregelen zijn inzake de avondklok en deze maatregelen hebben effect op de openingsuren van de horeca, of er worden maatregelen genomen die de aantrekkelijkheid van de horeca tijdelijk doen afnemen (zoals geen sport binnen voor iedereen die ouder is dan 12 jaar,…) zal de concessievergoeding gereduceerd worden met 50% pro rata de duur van de maatregelen in de periode dat er normaal een vergoeding verschuldigd is.

Alle nodige documenten voor de kandidaatstelling, voor het aangaan van het contract en de nodige gegevens over de cafetaria zelf, zijn hieronder te vinden.

Kandidaten kunnen zich melden tot 8 februari 2021.