Gezellige en muzikale seniorenuitstap naar 'De kaasboerin' op 20 maart

7
feb
2019

Omwille van het groot succes bij de Kaasboerin in 2018 zakken de Nijlense senioren ook dit jaar af naar Mol-Postel. De mensen kunnen hun dansbenen losgooien en uit volle borst meezingen tijdens deze middagshow op woensdag 20 maart. Op de affiche staan bekende namen zoals Phil Kevin, Diana More en de befaamde Nonkel Jef, den Izzi en Odette die we allemaal nog kennen van televisie. Ook zanger Michael Lanzo, bekend van zijn deelname aan en overwinning van Belgium’s Got Talent in 2013, zal van de partij zijn. Salim Seghers en Startdancers Showballet maken de affiche compleet. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch feest van te maken in de Kaasboerin!

 

Praktische info

De bus vertrekt op het August Hermansplein om 10 uur. ‘s Middags kan iedereen genieten van een heerlijke driegangen maaltijd. Hierna start de gevarieerde middagshow. Om 18 uur is er een avondlunch voorzien om de hongerige magen te stillen van al dat dansen en zingen. Daarna keren we terug richting Nijlen.

 

Schrijf tijdig in

Inschrijven kan vanaf maandag 11 februari aan onthaal in het gemeentehuis tijdens de openingsuren. De kostprijs is 34,5 euro per persoon (dranken zijn niet inbegrepen en moeten ter plaatse worden betaald). De bus wordt gratis aangeboden door gemeentebestuur en seniorenraad.