Nomineer nog tot 30 september je favoriete handelaar voor het gemeentelijk compliment

7
sep
2020

Economische adviesraad 'Ondernemend Nijlen' en lokaal bestuur Nijlen presenteren 'Het Nijlense gemeentelijk compliment'. Op de 'Dag van de ondernemer' op vrijdag 20 november 2020 wordt voor de vierde keer de award ‘Het Nijlense gemeentelijk compliment’ uitgereikt. Dit compliment is een manier om ‘dankjewel’ te zeggen tegen een ondernemer van de gemeente Nijlen. Er zijn drie categorieën: Starter van het jaar ’20, Ondernemer van het jaar ’20 en de publieksprijs ’20. De keuze verloopt in twee ronden.

Nominatieronde

Tot 30 september 2020 kan je een Nijlense ondernemer nomineren door zijn/haar naam te mailen naar info@nijlen.be of via het invulstrookje aan het onthaal in het gemeentehuis in te vullen. Deze nominatieronde is met andere woorden nu lopende! Iedere Nijlenaar kan nu een ondernemer nomineren door de gegevens van z'n ondernemer naar keuze te mailen naar info@nijlen.be. In de titelbalk 'Gemeentelijk compliment + naam van de ondernemer' is voldoende voor een nominatie.

Stemmingsronde

Vanaf 1 oktober tot 31 oktober 2020 verschijnt de lijst van genomineerden op de gemeentelijke facebook en kan er gestemd worden om de publieksprijs te bepalen. De 'starter van het jaar' en de 'ondernemer van het jaar' wordt uit de nominatielijst op beargumenteerde wijze gekozen door de adviesraad 'Ondernemend Nijlen' en het college van burgemeester en schepenen.

De uitreiking van het Nijlense Gemeentelijk Compliment is op de Dag van de ondernemer op vrijdag 20 november 2020.