Kinderen Goezo! Kessel vloggen over hun nieuwe school

6
nov
2023

In Kessel groeit er al een tijdje een nieuwe school. Daar kijken de leerkrachten en de leerlingen natuurlijk heel hard naar uit. Zeven leerlingen van het vijfde leerjaar blikken met een vlog regelmatig vooruit en ze belichten daarbij alles wat van de nieuwe school niets minder dan een supergeweldige school gaat maken!

Memphis, Ffion, Louis-Arthur, Finn, Linny, Mila en Renee van het vijfde leerjaar van juf Annick stuurden een filmpje in en werden gekozen om de camera te hanteren. Deze klas zal straks, als de werken klaar zijn, het eerste zesde leerjaar worden in de geschiedenis van de nieuwe Goezo! school. De jonge vloggers krijgen hulp van Tom, de pluspapa van Memphis en zijn bedrijf uncool.be.

Wat zien we in de vlogs?

De jonge videojournalisten laten iedereen via telkens een ander thema kennismaken met de nieuwe school en al wat daarbij komt kijken. Hoe groen is de omgeving van de nieuwe Goezo! school, hoe komt het dat het zo’n (verkeers)veilige school zal worden en wat vinden de buurtbewoners ervan, het zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen. In de eerste aflevering gaat het over de plannen: waar komen de klassen en hoe gaan die er uit zien, wat met de moestuin en natuurlijk ook de kippen die nu in de oude school zijn… De eerste vlog is klaar en gaat op 7 november online.

Waar kan je de vlogs bekijken? 

Je kan de vlogs bekijken via www.facebook.com/Nijlen en op het youtube kanaal van lokaal bestuur Nijlen (https://www.youtube.com/channel/UCC49V0HFHwU5l-cpi_exhSA).

Het is de bedoeling om zeker tegen elke vakantie een filmpje te posten. Zo is er nóg een reden te meer om naar elke schoolvakantie uit te kijken!