Twee bijkomende vormen van hulpverlening starten op in Buurtpunt Nijlen

Buurtpunt Nijlen in de Kerkeblokken biedt de komende weken twee nieuwe vormen van hulpverlening aan. In beide gevallen gaat het niet alleen om helpen, maar staan menselijk contact en een goeie babbel mee voorop. Mensen die moeite hebben bij het invullen van formulieren of gewoon ook mensen met meer algemene problemen, vragen of bezorgdheden, echt iedereen kan nu terecht in Buurtpunt Nijlen voor hulp en een luisterend oor.

De sociale kruidenier, de zitdagen van het JAC, de fietsbieb, de spelotheek, huiswerkbegeleiding, de weggeefkast, het infopunt Werk … Buurtpunt Nijlen is al een sociale duizendpoot en deze maand komen daar nog twee facetten bij. Het gamma aan gratis hulp wordt daarmee alweer wat groter!

Onthaalwerking CAW (Centrum algemeen welzijnswerk):  vanaf 9 mei in het buurtpunt!

Heb je een probleem of bezorgdheid?  Onze hulpverlener luistert naar jou en samen zoeken we een oplossing of gepaste hulp. Maak een afspraak en we helpen je graag tijdens onze onthaalwerking CAW!

Wanneer?

Elke 2de en 4de maandag van de maand van 11 uur tot 14.30 uur, weliswaar nadat je eerst een afspraak hebt gemaakt. Dat kan via 0800 13 500 (maandag tot vrijdag 9 uur-17 uur) of onthaal@cawboommechelenlier.be

Koffie en Formulieren: vanaf 16 mei in het buurtpunt!

Heb je brieven die je niet begrijpt? Vind je het moeilijk om je papieren in te vullen? Of gewoon zin in een tasje koffie en een babbel? Wij helpen je graag tijdens Koffie en Formulieren!

Wanneer?

Elke  1ste, 3de en 5de maandag van de maand van 10 uur tot 12.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.