Werken aan spooroverwegen in Nijlen in november en december

In november en december plant Infrabel onderhoudswerken aan verschillende spooroverwegen in de gemeente. Enkele overwegen liggen er ongelijk bij en om verdere schade door winterweer te voorkomen, zijn dringende herstellingswerken noodzakelijk. Ook fietsers en voetgangers kunnen niet via de overweg passeren. Het gaat om deze overwegen:

Spooroverweg Bevelsesteenwg

De spoorovergang aan de Bevelsesteenweg is onbeschikbaar van maandag 22 november om 6 uur tot en met dinsdag 23 november 18 uur. De omleiding gaat richting centrum langs Bevelsesteenweg-G.Gezellestraat en richting Bevel langs Woeringenstraat-Kreitenbergstraat.

Spooroverweg Woeringenstraat

De spoorovergang aan de Woeringenstraat is onbeschikbaar van woensdag 24 november 6 uur tot en met vrijdag 26 november 18 uur. De omleiding gaat langs Kreitenbergstraat en Bevelsesteenweg.

Spooroverweg Hellevoortstraat

De spoorovergang aan de Hellevoortstraat is onbeschikbaar van maandag 29 november 6 uur tot en met dinsdag 30 november 18 uur. De omleiding gaat langs Rector de Ramstraat en Woeringenstraat.

Spooroverweg Boshoek

De spoorovergang aan de Boshoek is onbeschikbaar van woensdag 1 december 6 uur tot en met vrijdag 3 december om 18 uur. De omleiding gaat langs Looystraat en Herenthoutsesteenweg. Voor fietsers is er een omleiding voorzien langs Hellevoortstraat, Dorsel, Zavelweg, Zandlaan en Klokkenlaan.

Spooroverweg Looystraat

De spoorovergang aan de Looystraat is onbeschikbaar van maandag 6 december 6 uur tot en met woensdag 8 december 18 uur. De omleiding gaat langs de Boshoek. Voor fietsers gaat de omleiding langs Looystraat en Binnenheide.