Aanvraagformulier vergunning schoolstraat Zavelweg - Klokkenlaan

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging

Enkel inwoners van de schoolstraatzone, schoolbussen en de in de schoolstraat gelegen bedrijven kunnen aanspraak maken op een vergunning voor hun gemotoriseerde voertuigen om tijdens de uren van de schoolstraat, de straat STAPVOETS in te rijden, met respect voor de zwakke weggebruiker dus het is verboden om voetgangers en fietsers in te halen.

U kan de aanvraag ook doen bij het onthaal in het gemeentehuis.

Vergeet dan niet uw inschrijvingsbewijs van uw voertuig mee te brengen.

Voertuig

Wenst u nog een voertuig toe te voegen? *
Wenst u nog een voertuig toe te voegen?
Wenst u nog een voertuig toe te voegen?
Duid de reden aan waarom u een vergunning wenst: *

De aanvrager neemt kennis van het feit dat deze vergunning enkel geldig is binnen de aangevraagde zone van schoolstraten.

De vergunning wordt toegekend op nummerplaat of btw-nummer.

De aanvrager neemt kennis van het feit dat de verzamelde persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, emailadres) dienen om te communiceren rond de schoolstraat en de bijhorende vergunning. In eerste instantie worden de persoonsgegevens opgevraagd in kader van het uitreiken van een vergunning met recht tot doorgang tijdens het afsluiten van schoolstraten. De persoonsgegevens zelf zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Eveneens worden ze niet gedeeld met derden.  Voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens, raadpleeg onze website www.nijlen.be

 

Door het invullen van dit formulier, gaat u akkoord met deze verwerking en met de reglementering rond de schoolstraat volgens de wegcode(https://www.wegcode.be/nl/regelgeving/1975120109/voetgangers~hra8v386pu).

 Veiligheid van de schoolkinderen staat altijd voorop. Bij misbruik van deze vergunning of onveilig rijgedrag riskeert u uw vergunningen kwijt te raken. Wij rekenen dus op ieders constructieve én veilige medewerking en wensen u te bedanken voor uw correct rijgedrag in uw buurt!

Na ontvangst van uw aanvraag wordt de vergunning u zo snel mogelijk per post toegestuurd.


Contact informatie