Fuiven in Nijlen

Melden of aanvragen is verplicht!

Wie in de gemeente Nijlen een fuif of evenement met muziekactiviteit wenst te organiseren, dient dit vooraf te melden en/of aan te vragen.

  • een fuif of evenement met muziekactiviteit in een zaal = evenement in besloten plaats = melding ten laatste één maand vooraf indienen

  • een fuif of evenement met muziekactiviteit in tent of open lucht = evenement in open lucht = aanvraag ten laatste drie maanden vooraf indienen

Fuifcharter is van toepassing voor verenigingen die dit ondertekenden!

 

Ondersteuning

Contactpersoon voor fuiven in Nijlen:

Jeugdconsulent

info@nijlen.be of 03 410 02 11

 

Aanvraagformulier

Vul het aanvraagformulier in:

  • Word - digitaal invullen en ingescand doorsturen of papieren versie bezorgen ter attentie van afdeling Sociaal & Vrije Tijd.
  • PDF - handmatig invullen en ingescand doorsturen of papieren versie bezorgen ter attentie van afdeling Sociaal & Vrije Tijd.

Sterkedrankenvergunning

Wie een aanvraagformulier indient, kan tegelijkertijd ook een sterkedrankvergunning aanvragen (nodig wanneer je cocktails, breezers, jenevers, enzovoort op je evenement aanbiedt). In de gemeente Nijlen wordt enkel een sterkedrankvergunning voor evenementen afgeleverd op voorwaarde dat er voorgemixte sterke drank verkocht wordt.

Fuifbox

Erkende verenigingen kunnen een fuifbox reserveren bij het gemeentebestuur. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@nijlen.be met de juiste data

Opgelet: de fuifbox kan enkel op weekdagen opgehaald worden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

In de fuifbox zit een geldkoffer, een brandwerend deken, een valsgeld-detectiepen, armbanden voor fuifcoachen, banners met de alcohol-regels op, een zwaailamp, ...

 

Inschatting verkeersimpact

Om de verkeersmaatregelen goed in te kunnen schatten vraagt het lokaal bestuur altijd de mobiwijzer in te vullen. Deze informatie moet in de aanvraag worden opgenomen!

 

Uitlenen materiaal

Erkende verenigingen kunnen bij de gemeente terecht om allerlei materialen te ontlenen. Voor allerlei evenementen kan je hier terecht voor organisatie- en feestmaterialen (nadar, herashekken, podia, vlaggenmasten, tafels, stoelen,...).