Groepszwemlessen via Team sport & ontspanning

Wie kan zwemmen, doet met veel plezier mee aan alle mogelijk activiteiten in en om het water.

 

De zwemlessen in Nijlen zijn een op expertise en ervaring onderbouwde leidraad om het leren zwemmen in goede banen te leiden en te stroomlijnen. We gebruiken een praktijkgerichte aanpak om kinderen waterveiligheid aan te leren (leerlijn zwemmen) en de overstap te maken naar zwemmen met een correcte stijl.

De zwemlessen bouwen op naar een correcte zwemslag. Voor elke niveau in de opbouw naar een correcte schoolslag zijn er sleutelmomenten bepaald. Deze sleutelmomenten zijn een leidraad voor ouders en kinderen en geven duidelijk weer waaraan wordt gewerkt tijdens de zwemlessen.

Alle informatie vind je ook in de brochure.

Hoe aanvragen?

Inschrijven doe je altijd via het zwembad van Nijlen. Tijdens de openingsuren van het zwembad zijn de onthaalmedewerkers van het zwembad altijd aanwezig en ook telefonisch bereikbaar. Via e-mail kan je altijd vragen stellen, maar kijk dan wel goed welke informatie je best vooraf verzamelt en bezorgt:

  • Naam en voornaam van het kind/zwemmer
  • Geboortedatum van het kind/zwemmer
  • GSM/telefoonnummer van de ouders/zwemmer
  • E-mailadres van de ouders/zwemmer

Wat meebrengen?

Op welke data gaan de zwemlessen door?

Alle kinderen die zijn opgegeven voor de testles worden in groepjes verdeeld afhankelijk van het zwemniveau waarop zij zich op dat moment bevinden. De data van de lessenreeksen die met dat niveau overeenstemmen worden gecommuniceerd en de ouders kunnen de best passende lessenreeks kiezen. Na de lessenreeks blijven de gekozen dag en uur behouden, in de mate van het mogelijke.

Wat kost dit?

Wat is de kostprijs?

De kostprijs is afhankelijk van de lessenreeks. De prijs van elke lessenreeks wordt altijd bepaald op basis van het aantal lessen. In de prijs zit ook altijd een gediplomeerde lesgever, het lesmateriaal, een 10 beurtenkaart, omkleedkaart voor de ouders en verzekering (lessen en verplaatsing).

Het bedrag ligt vast op €9,00 per les voor kinderen van Nijlen en €10,00 voor kinderen die niet in Nijlen wonen.

Voor Nijlense ouders met UiTPAS en kansentarief is het €1,80 per zwemles.