August Hermansplein verkeersvrij tijdens weekend 24 en 25 september

Vanwege het Belgisch kampioenschap Muurke Klop is het niet mogelijk om in het weekend van 24 en 25 september te parkeren op het August Hermansplein.

  • Voor de plaatsing van een container is er in een deel van het August Hermansplein (derde strook van links vanaf Kerkstraat) een stilstaan- en parkeerverbod vanaf donderdag 22 september om 12 uur tot vrijdag 23 september om 7 uur.
  • Om de opbouw mogelijk te maken, is er op een deel van het August Hermansplein een stilstaan- en parkeerverbod vanaf vrijdag 23 september 7 uur tot zondag 25 september om 15 uur.
  • Tijdens het tornooi zelf is er op het volledige August Hermansplein een stilstaan- en parkeerverbod vanaf vrijdag 23 september 15 uur tot zondag 25 september om 18 uur.
  • Tijdens het tornooi BK "Muurke Klop" op 24 en 25 september is het August Hermansplein verkeersvrij, uitgezonderd voor bewoners (bewoners van August Hermansplein en bewoners uit omliggende straten met garage(boxen) op August Hermansplein) langs zijde Kerkstraat, vanaf 1 uur voor aanvang van het tornooi tot 1 uur na afloop van het tornooi.