BELEEF Nijlen zoals nooit tevoren!

Herstart na corona met nieuw en aantrekkelijk maandelijks overzicht van activiteiten, evenementen, belevenissen,…

“Beleef, nu het allemaal weer mag na anderhalf jaar, alsof het lente is in het najaar, Beleef…” Het zou een liedjestekst kunnen zijn (oké, toegegeven, een grote hit gaat het niet worden) voor de lancering van ‘BELEEF’, het nieuwe maandelijkse overzicht van wat er allemaal te doen, te zien, te horen, te proeven, kortom te beleven is in Nijlen. In de week van 27 september valt er een exemplaar in elke Nijlense brievenbus. Daarna vind je de nieuwe, frisse activiteitenkalender elke maand bij kappers, frituren, winkels en ga zo maar door.

Anderhalf jaar ongeveer kon er heel weinig en was het ‘maar stillekes’, ook in Nijlen. Maar samen met het mooie nazomerweer in september brak er ook voor onze Nijlense verenigingen, clubs, buurtcomités enz.. een nieuwe lente aan. Geen beter moment dus om na de ‘BEKEND’, het nieuwe gemeentelijk magazine, ook ‘BELEEF’ op de buitenwereld los te laten. Het is het kakelverse papieren broertje van https://bekendinnijlen.be/beleef/, hét overzicht van al wat je niet mag missen en wil beleven in Nijlen. 

Eerste bedeling aan huis, dan verdeling op veel plaatsen

In de week van 27 september krijgt elk gezin de eerste ‘Beleef’ gratis in de brievenbus, een week voordat er trouwens ook weer een nieuwe ‘Bekend’ bedeeld wordt. Vanaf november kom je de ‘Beleef’ op heel wat plaatsen in de gemeente tegen. Een overzicht van de plaatsen waar je vanaf november de ‘Beleef’ kan meenemen, staat op https://bekendinnijlen.be/adressen-beleef/