Cambio deelauto's in Nijlen

Vanaf 2022 zullen elektrische deelwagens van Cambio worden geplaatst. De eerste kan je intussen vinden in Nijlen, een aan het station en een aan het August Hermansplein. Lees meer over het wat en waarom van autodelen in Nijlen.

Hoe werkt het?

Gebruikers betalen een beperkt maandelijks abonnement (4, 8 of 22 euro – formule op ieders maat) en betalen verder enkel in functie van hun gebruik (tijd en kilometers). Wie veel rijdt betaalt wat meer, wie een maand nauwelijks rijdt betaalt enkel het abonnement en die ene of paar ritten. Alle kosten zitten in de prijs inbegrepen (verzekering, brandstof!, …), vaste kosten vallen weg. Kortom: ideaal voor wie weinig rijdt ... of als alternatief voor de vaak minder gebruikte 2e wagen.

  • Registreer je via cambio.be Via cambio.be vind je een abonnementsformule die bij jou past. Daarna kan je lid worden: hou je identiteitskaart en rijbewijs dan alvast bij de hand en registreer je online. Eenmaal cambio je abonnement heeft geactiveerd, kan je de baan op.
  • Download de app en reserveer je eerste rit. Nog een korte pitstop langs je app-store om de cambioApp te installeren... en reserveren maar. Last-minute of lang op voorhand. 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Je hebt toegang tot alle cambio-wagens in België. Hup, je moest al weg zijn.
  • Haal je auto af op de standplaats. Open je gereserveerde auto met de cambioApp en geniet van de rit zolang je wil: een uur, enkele uren, een dag, een week of langer. Jouw auto, jouw vrijheid. Na gebruik plaats je hem terug op z'n vaste standplaats; zoeken naar een vrij parkeerplekje is dankzij cambio verleden tijd voor jou.
  • Betaal in functie van je gebruik. Maandelijks ontvang je een gedetailleerde factuur (met een overzicht van al je ritten) in je mailbox en wordt er afgerekend. Je betaalt per kilometer en aantal gereden uren. Dankzij de zelf bepaalde gebruikslimiet kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wat is het aanbod?

Met cambio kies je een wagen op maat ... afhankelijk van je verplaatsing: een stadswagen om je boodschappen thuis te krijgen, een bestelwagen met wat meer om het lijf, of een wagen die comfort biedt tijdens lange ritten. Als cambio-gebruiker ben je altijd met een recente wagen én goed verzekerd op weg. Cambio-auto's worden regelmatig onderhouden en gekuist. Jij rijdt, wij doen de rest. Ontdek het volledige wagenpark.

In Nijlen worden elektrische (gezins)wagens geplaatst, meteen de meest duurzame keuze en goed voor de omgeving. Lees meer over elektrisch rijden met cambio.

Uitgebreide info vind je via www.cambio.be.

Twijfel je om in te stappen of wil je graag alles nog meer uitgebreid horen, eventueel enkele vragen stellen en een demonstratie volgen? Kom op maandag 18 september om 19.30 uur naar het infomoment in de Raadzaal van het gemeentehuis, Kerkstraat 4 te Nijlen. Schrijf je in voor het infomoment.