Goede voornemens 2021

Waarom deze actie?

De allereerste keer sporten kan al eens een uitdaging zijn.

Gelukkig is er maar één allereerste keer. Geloof ons: de tweede keer wordt het alleen maar beter en de derde keer al helemaal. Dat is de hoofdboodschap die Sport Vlaanderen wil delen met iedereen die begint met sporten of er een tijdje uit is geweest. Het doel? Jou in beweging zetten, want van sporten krijg je heel veel terug.

Twijfel je nog aan welke sport jou het beste ligt? Of waar je die sport wilbeoefenen? Geen schrik, wij zetten het aanbod graag op een rijtje.

Het aanbod in Nijlen vind je in de sportgids!

 

Er direct invliegen? Dat kan via enkele online lessen.

Heb je BBB, bootcamp, yoga of dans altijd al eens willen proberen? Maar de stap om die eerste les te volgen is te groot? Geen nood, je bent niet te enige. Daarom ontwikkelden we speciaal voor deze actie oefenlessen die je in alle rust kan proberen in je eigen vertrouwde omgeving. Zo kan je binnenkort goed voorbereid en vol zelfvertrouwen naar je eerste groepsles.

De online lessen vind je hier: BBBYoga, bootcampUrban/street danceLatin Dance 

In Nijlen vind je deze sporten ook: BBB en bootcamp, yoga, dans

 

Te veel keuze? Wij helpen je.

Is het sportaanbod zo groot dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Weet je niet welke sport het beste bij jou past? Twijfel je nog? Maak je geen zorgen. Wij lieten een aantal bv's sporten voor de eerste maal uitproberen en hen de vragen stellen die jij misschien niet zou durven vragen. Alle antwoorden (en blunders) bundelden we in leuke video's.

Sport Vlaanderen stuurde Peter Van Asbroeck, Anja Daems en Jelle Cleymans op verkenning om voor jou deze sporten te gaan ontdekken: badminton, fitness, golf, inlineskaten, klimmen, lopen (start-to-run), mountainbike, paardrijden en padel.

Zodra de veiligheidsmaatregelen het toelaten, zullen ook de info van badminton, fitness, klimmen en padel gepubliceerd worden.