Na de bel - Lagere School

 

Planning Najaar 2023

Zwemmen

Met de start van het nieuwe schooljaar start ook opnieuw de samenwerking tussen de buitenschoolse kinderopvang en team sport & ontspanning. Zo zullen kinderen die regelmatig gebruikmaken van de opvang, tijdens de opvanguren kunnen deelnemen aan zwemlessen voor startende zwemmers. We richten ons op kinderen van het eerste en tweede leerjaar, zodat ze hun zwemniveau samen kunnen ontwikkelen en opkrikken. Om de zwemtijd optimaal te benutten is het handig dat de kinderen zich zoveel als kan zelfstandig kunnen omkleden en afdrogen .

De kinderen gaan onder begeleiding na school naar het zwembad en daarna onder begeleiding opnieuw naar de opvang. De zwemmers zullen rond 17.15 uur terug in de opvanglocatie zijn, waar zij door de ouders kunnen opgehaald worden tussen 17.15 uur en 18 uur.

De lessen starten in de week van 11 september. Lesdagen: maandag, dinsdag of donderdag van 16u00 tot 16u45. Er is telkens plaats voor 6 kinderen. De lessenreeks telt 11 lessen en kost €99.

De inschrijvingen verlopen via team sport & ontspanning. Inschrijven vanaf maandag 28 augustus: mail naar sport@nijlen.be 

Ook voor meer informatie kan je hier terecht.

 

Sport

We bieden op de verschillende locaties omnisport aan. Je hoeft hiervoor niet in te schrijven of te betalen.

Per locatie van de BKO voorzien we volgende planning:

  • In  Kessel organiseren we de lessen van 15u45 – 16u45 in GC ’t Dorp
  • In  Bevel organiseren we de lessen van 16u00 – 17u00 in Parochiezaal Den Heerd in Bevel
  • In  Nijlen Klokkenlaan organiseren we de lessen van 15u45 – 16u45 in Sporthal ’t Zand
  • In Nijlen centrum organiseren we de lessen van 16u15 – 17u15 in de kinderopvang zelf of turnzaal Kerkeblokken.