Nijlense geschenkbon gaat digitaal

Handiger voor kopers en handelaars, papieren bon blijft wel mogelijk

Met de  feestdagen in aantocht is het Nijlens kadootje het ideale geschenk. Je koopt lokaal, je steunt onze handelaars en nu wordt het ook echt duurzaam want we gaan digitaal!

Een digitale geschenkbon zoals het Nijlens kadootje heeft alleen maar voordelen. Je kan het elk uur van de dag aankopen, er komen minder kosten en papier bij kijken en handelaars worden sneller uitbetaald. Met verschillende bedragen (5, 10, 25, 50, 75 en 100 euro) kan je zelf het gewenste cadeaubedrag samenstellen. Wat je ook in gedachten hebt, je kan het zeker lokaal kopen of schenken.

Hoe werkt de digitale bon?

Je koopt de bon(nen) aan via www.nijlen.be/nijlenskadootje. Je krijgt een mail met een QR-code met het door jou gekozen bedrag aan bons. Toon die QR-code bij de deelnemende handelaars en voilà, je hebt lokaal en duurzaam gekocht. Je hoeft ook niet alles meteen te spenderen, je saldo wordt automatisch bewaard tot het volledige bedrag van je bon is opgebruikt.

Papieren bon blijft mogelijk

Wie liever een papieren geschenkbon heeft, kan die aankopen aan het onthaal in het gemeentehuis, al dan niet in een mooie geschenkverpakking.

Belangrijk: reeds aangekochte papieren Nijlense gemeentelijke cadeaubons blijven geldig tot de vervaldatum datum die op de cadeaubon vermeld staat.