Wielerwedstrijd in Bevel op 14 augustus

Zondag 14 augustus is er het kampioenschap wielrennen Groot-Nijlen op 14 augustus 2022. 's Ochtends is het een wedstrijd met gesloten parcours waarbij de straten worden afgesloten. 's Avonds is er enkelrichting in de rijrichting van de renners.

In de jeugdreeksen 's ochtends rijden de deelnemers over een stuk van de Nijlensesteenweg. Er staan dan verkeerslichten en nadars in het midden van de weg. Verder gelden nog deze maatregelen:

  • Volgende straten worden enkelrichting vanaf 16  uur tot 22 uur in de richting van de koers: Bevel-Dorp van kruispunt Heikant tot kruispunt Rooiestraat, Rooiestraat, Kruideniersstraat, Itegemsesteenweg vanaf kruispunt Kruideniersstraat tot kruispunt Heikant en Heikant vanaf kruispunt Itegemsesteenweg tot Bevel-Dorp.
  • Op de Nijlensesteenweg staan er verkeerslichten aan het kruispunt met Kiezelweg en het kruispunt met Kard.Cardijnstraat. Er komen in het midden van de baan nadarhekken, de renners rijden op dit stuk links richting centrum. De auto's rijden op het linkerrijvak richting Nijlen.
  • Parkeerverbod van 8.30 uur tot 16 uur in Kiezelweg, Nijlensesteenweg tussen Kiezelweg en Kard.Cardijnstraat, Kard.Cardijnstraat en Pastoor Van Tendeloostraat.
  • Parkeerverbod 16 uur tot 22 uur  in Bevel-Dorp van kruispunt met Pastoor Van Tendeloostraat tot kruispunt met Rooiestraat, Rooiestraat , Kruideniersstraat en Itegemsesteenweg van kruispunt met Kruideniersstraat tot kruispunt met Heikant.  
  • Parkeerverbod van 8.30 tot 22 uur in Bevel-Dorp vanaf kruispunt met Pastoor Van Tendeloostraat tot Heikant en Heikant tot Kiezelweg.